• Вхід/Реєстрація
шукати в знайденому
Розширений пошук
09:00 - 18:00 (Пн-Пт) +38 (097) 340-72-33

Дерев'яні постери – сучасна заміна паперовим плакатам

Що робити, коли немає часу та грошей робити ремонт, але так хочеться освіжити стіни вдома? Створювати композиції «на віки» немає сенсу. Плакати із красивими пейзажами вже прикрашають тисячі домашніх інтер'єрів українців. Чим можна замінити паперові постери із банальними сюжетами та застарілими написами?

Найпростіший і найефективніший варіант сучасного декору стін у будь-якій кімнаті — це дерев’яні постери від WoodPosters. При правильному розміщенні вони можуть стати справжньою родзинкою у кожній кімнаті Вашого будинку чи квартири. Дерев’яні постери не тільки стильно та сучасно виглядають, а також можуть допомогти «закрити» дірку на шпалерах чи стару тріщину на стіні.

Стильний інтер’єр любить натуральність та вінтаж

Так, сьогодні створити оригінальне оформлення дуже легко навіть із ретро-прикрасами на новий лад. Достатньо замінити бабусині картини чи старі плакати із журналів на сучасні дерев’яні постери. Єдине, що Ви маєте зробити –  це обрати вірний стиль для Ваших стін. 

Хто Ви? Обожнюєте пригоди, мандрівки та ароматну каву? Володієте відмінним почуттям гумору та знаєте всі свіжі мемчики та приколи? Захоплюєтесь мотоциклами чи автівками? Тоді різноманітні дизайни та екологічний матеріал нашого тематичного настінного декору чудово підійде для оновлення інтер’єру у помешканні. 

Розставляйте акценти правильно!.

Залежно від розмірів дерев’яного постера Ви можете прикрасити не тільки стіни вдома. Наприклад, стандартний А4 формат чудово впишеться на полиці поруч з книгами чи додасть яскравих барв Вашому мудборду.

Дерев’яні постери із вулицями Нью-Йорка чи романтичними каналами Венеції, чорно-білі портрети Мерилін Монро та слогани з «Keep calm and…» додадуть цікавих рис Вашим стінам. Крім того, неповторні вінтажні потертості зроблять на наших виробах додадуть особливої атмосфери в інтер’єрі спальні, передпокою чи на кухні!

Звісно, папір дуже швидко псується, на відміну від дерева, яке залишається у чудовому стані протягом багатьох років. А також наш довговічний  декор чудово підійде для оформлення стін у дитячій кімнаті. Бо Вашим непосидам не вдасться так легко знищити дерев’яні постери ;)

Наповніть будинок затишком із екологічним настінним декором!.

Наші вироби ми виготовляємо із якісних матеріалів — фанера із вільхи. Тому дерев’яні постери наповнять стіни у Вашому домі теплом та природністю. А зручний формат із надійною фурнітурою легко вливається у стиль будь-якої квартири чи будинку.

Модний еко-декор із Вашим принтом

Серед різноманіття настінного декору в магазинах зараз важко знайти щось дійсно унікальне і оригінальне. Масштабні об’єми виробництва та типові зображення призводять до купи однакових інтер’єрів у більшості домівках українців. Тому не дивно, що виникає бажання прикрасити стіни нетрадиційними та оригінальними дизайнами. 

На допомогу Вам можуть прийти дерев’яні постери із власними принтами. Цей варіант настінного декору 100% приверне увагу гостей. І ми закладаємось – Ви будете єдиним власником  такого креативного оформлення. 

Варто лише обрати улюблене зображення чи принт і ми з радістю виготовимо унікальне настінне оформлення для Вашого інтер’єру. Детальніше про замовлення індивідуальних постерів у нас на сайті.

Радимо Вам встановити тенденцію настінного декору серед Ваших знайомих! До того, як це зробить хтось інший ;)

Прикрасьте Вашу домівку оригінальним настінним декором!

У нашому інтернет-магазині Ви можете обрати серед багатьох категорій СВІЙ ідеальний варіант. Також за допомогою дерев’яних постерів різних форматів Ви маєте унікальну можливість створити неповторну композицію на стіні та підкреслити свої уподобання. 

Для кого підійде наш настінний декор?

  • Фанатам вінтажних та речей у стилі ретро;
  • Любителям креативних дрібничок та оригінального декору;
  • Дорослим, які не хочуть прощатись із юнацькими захопленнями.

Дерев’яний декор від WoodPosters відкриє нові двері до дизайну інтер’єру Вашої домівки. Завдяки величезному асортименту та зручній формі замовлення на сайті можна швидко і без значних витрат оновити інтер'єр, надавши йому індивідуальності. 

14.03.2022
  • Безкоштовна
    доставка
    по Україні при замовленні понад 1500 грн або самовивіз із шоуруму у м. Кременчук
  • Можливість повернення товару
    протягом 14 днів Ви може замінити або повернути товар за будь-яких причин
  • Унікальна технологія створення
    використовуємо перевірений роками авторський метод виробництва
  • Необмежений
    асортимент
    ми залюбки створимо постер за Вашим індивідуальним замовленням
X
Передзвонити Вам?
X
X
Швидке замовлення
X
Список побажань
X
Авторизація